amazon ar

Virtueel griezelen met Halloween AR outfits en decoratie

Halloween zit er weer aankomen en dat betekent ook virtueel griezelen met outfits en decoratie. HomeDepot verkocht bijvoorbeeld een 4 meter hoog skelet om in de tuin te zetten. Euhm ok, maar gelukkig kon je het skelet met een Android app ook via AR virtueel in de tuin op of welke plek dan ook zetten.

 Virtuele Halloween make-up

In de virtuele make-up app YouCam kan je allerlei fantastische Halloween creaties uitproberen. En ook al is het geen make-up, we zien genoeg Snapchat Lenses met een Halloween thema zoals deze van creator Danny Marree en Camera Effects van Facebook zoals deze scary creaties die je kan gebruiken tijdens het videobellen met Messenger. Vet hoor, nog niet eerder gezien in Messenger.

 Halloween pakketjes van Amazon

Maar het tofste voorbeeld vind ik van Amazon die de Amazon AR app hebben gelanceerd waarbij hun pakketjes omgetoverd worden in een AR experience. En voor Halloween hebben ze nu een speciale versie waarbij er een pompoen op de doos staat. Op die pompoen kan je een gezicht tekenen en dat specifieke gezicht komt tot leven in AR. The SpooktaculAR!

Visual: Wwwhatsnew

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *