Dutch Media Week

Talkshow Alles Augmented op de Dutch Media Week

Ik was gevraagd om een talkshow over augmented reality te organiseren voor de Dutch Media Week. Zo’n twee geleden (9-10) was het zo ver en sprak ik met mijn tafelheer Maarten van RauwCC en 3 te gekke gasten Tim van GoSpooky, David van Capitola en Jan van de 360Fabriek over hoe AR ons superkrachten geeft. We spraken over hoe naast betere hardware vooral slimmere (sociale) platformen zoals Snapchat en Facebook ervoor zorgen dat AR ons meer creativiteit, beleving en context geeft en dat het creëren van de 3D content steeds makkelijker en beter wordt. Het was supertof om te doen. Het was even warmdraaien maar ik denk dat er interessante sessie staat. En nu dus ook op mijn YouTube terug te kijken als je hem gemist hebt. 🙂

Visual – Dutch Media Week

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *