AR Pro Active

Hologrammen voor entertainment, shopping of educatie

Met volumetric capture kunnen we mensen filmen in 3D-video en ze als hologrammen via AR waar dan ook tot leven laten komen. Soms in een app, maar tegenwoordig heel vaak met webAR dus met 1 klik direct aan de slag.

Volumetric video voor muziek

Deze hologrammen worden ingezet voor entertainment zoals bijvoorbeeld KSI en Craig David die voor LADBible hun single bij je thuis droppenProbeer deze creatie gemaakt met HoloMe en 8th Wall zelf. En wat dacht je van deze nieuwe single van Sam Smith als hologram. Iemand speelt het nummer af op Spotify en een ander scant de visuals en Sam Smith danst op de telefoon. Wow.

Volumetric video voor entertainment

Sowieso vind ik dat serie- of film franchises nog weinig met dit medium doen. Al die karakters die tot leven kunnen komen in de woonkamer van de kijkers zoals deze ster van de NBC-serie Connecting.Maar het is ook om leuk video’s te delen van jezelf als hologram op social media zoals met dit experiment van Deutsche Telekom.

Volumetric video voor sport

 Nike heeft onlangs Nike Virtual View gelanceerd waarmee klanten een product bij een hologram aan kunnen zien zodat ze een veel beter idee hebben hoe het valt en uiteraard direct kunnen kopen. Verizon gooit het met hun 5G Lab over een andere boeg en laat sporters leren van topsporters. Bijvoorbeeld hun golf-idolen die met de app AR Pro Interactive (Alleen nog voor Android) tot leven komen en waarmee ze dan al hun signature moves van alle kanten in AR kunnen bekijken. En uiteraard met ze op de foto gaan. 📸

Visual: Verizon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *