ar trends

De laatste AR trend artikelen voor 2021 druppelen binnen

Ik heb mijn trend longread al aan het begin van dit jaar geschreven, maar nog steeds druppelen er artikelen binnen. Zoals dit artikel van de Jason Yim (CEO van Trigger) en natuurlijk de befaamde jaarlijkse longread van AR influencer Tom Emrich (8th Wall) met dit jaar 21 trends. Het is heel compleet en ik zie ook ook veel bevestiging van de trends in mijn longread. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik hem zelf dit jaar een klein beetje vindt tegenvallen want ik mis een beetje de inspirerende voorbeelden als bewijslast. Maar desondanks zeker nog wel een must read. Een trend die wel interessant is om eruit te pikken en waarvan ik nog weinig voorbeelden ken is het feit dat normale websites, en dus geen campagne websites, webAR content kunnen gebruiken om de experience te vergroten.